Presentaties Schiphol, Inspirium, Nieman en Schnitgerfestival

In de afgelopen tijd zijn er heel wat presentaties over akoestiek en de aanpak daarvan geweest.

Op de luchthaven Schiphol Amsterdam (www.schiphol.nl) is op 20 juni de aanpak van akoestiek in het algemeen en specifiek voor een aantal projecties in een aantal pieren behandeld. Dit was een besloten bijeenkomst, waar de bij de vernieuwing van Schiphol betrokken projectleiders en medewerkers van Bosch en Schiphol aanwezig waren. Het GeluidBuro heeft in opdracht van Bosch onderzoek gedaan naar de akoestiek en het geluidsysteem in een aantal pieren in het kader van deze vernieuwingsprojecten.

In het Inspirium te Breda (www.inspirium.nl) is op 21 juni voor een groep architecten en interieurarchitecten de aanpak van akoestiek in het algemeen en met name in de hospitality sector gepresenteerd en besproken. Dit was een open bijeenkomst uit het netwerk van de 16 bedrijven van Inspirium. Dergelijke bijeenkomsten worden vaker georganiseerd. Wanneer u in deze sector actief bent is het zeer de moeite waard om te volgen.

Bij Bureau Nieman (www.nieman.nl) is eveneens een presentatie gehouden als onderdeel van integrale advisering.

Tijdens het Schnitger festival in de Martinikerk in Groningen op 15 oktober 2019 wordt een presentatie gehouden naar aanleiding van het onderzoek naar de akoestiek in 100 top rijksmonumentale kerken (religieus erfgoed). De resultaten van het onderzoek worden hier als eerste gepresenteerd en worden eveneens in een boek gedocumenteerd.